Трима са били задържани при спецакция в Сливен срещу производството

...
Трима са били задържани при спецакция в Сливен срещу производството
Коментари Харесай

След спецакция в Сливен: Разкрита е нарколаборатория и има трима задържани

Трима са били арестувани при спецакция в Сливен против производството на наркотични субстанции и прекурсори. Тя е била осъществена на 12 юли според авансово одобрен проект и под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Сливен

В акцията са се присъединили чиновници от ГДБОП , Националния институт по криминалистика и ОДМВР-Сливен .

Под управлението на наблюдаващ прокурор са били претърсени четири адреса и четири автомобила . В хода на интервенцията и осъществените процесуално-следствени дейности на единия от адресите е открита в развой на работа химическа лаборатория за произвеждане на наркотични субстанции и прекурсори . При претърсването са открити и конфискувани към 90 кг ефедрин, огромно количество химични субстанции, употребявани за производството на наркотичните субстанции, както и голям брой машини и уреди, употребявани за синтеза на химическите субстанции.

При интервенцията в началото за период от 24 часа са арестувани 60-годишният П.Д.С. , 52-годишният М.К.Д. и 42-годишният Г.М.М. , след което с разпореждане на наблюдаващия прокурор лицата са арестувани за период до 72 часа.

Вчера по искане на Окръжната прокуратура в Сливен съдът е взел непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с трите обвинените лица. Работата по документиране на незаконната им активност продължава по формираното досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР