Трима работници загинаха, а повече от дузина други бяха сериозно

...
Трима работници загинаха, а повече от дузина други бяха сериозно
Коментари Харесай

Инцидент на строителен обект погуби трима души в Камбоджа

Трима служащи починаха, а повече от дузина други бяха съществено ранени откакто недостроена столова в храм в Камбоджа се срути, заяви полицията в понеделник.

Структурата паднала от единствено себе си, до момента в който служащите полагали бетон на първия етаж на постройката навътре в пагода в провинция Сием Реап.
Местните медии демонстрираха екскаватор, който се пробва да разчисти мястото, до момента в който спасителите отстраняват железни боклуци.
" Трима служащи починаха ", се споделя в изказване на районните управляващи.

Повече от дузина други, в това число двама монаси, " бяха извадени от отломките живи ", се споделя в изказването и се прибавя, че има подозрения, че още някой се намира под отломките, само че че търсенето ще продължи.

Местните медии оповестяват, че над 20 служащи са работили на обекта, когато структурата рухнала. Близо 30 души починаха през юни след сриването на строяща се постройка в Сиануквил, крайбрежен град, радващ се на огромни китайски вложения.-->

Камбоджа се радва на строителен взрив, само че има дребен надзор върху бранша. Според изчисленията на Международната организация на труда (МОТ) в Камбоджа има 200 000 строителни служащи, множеството неквалифицирани, разчитащи на дневните надници и не са предпазени от профсъюзи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР