Трима полицаи от щата Вашингтон бяха освободени от всички обвинения

...
Трима полицаи от щата Вашингтон бяха освободени от всички обвинения
Коментари Харесай

Журито освободи трима полицаи от Такома по всички обвинения за смъртта на Мани Елис през 2020 г.

Трима служители на реда от щата Вашингтон бяха освободени от всички обвинявания в четвъртък за гибелта на Мануел „ Мани “ Елис, негър мъж, през 2020 година

Журито оправда Кристофър Бърбанк, 38, и Матю Колинс, 40, по обвиняванията в ликвидиране от втора степен и непредумишлено ликвидиране. Журито също оправда 34-годишния Тимъти Ранкин по обвиняванията в непредумишлено ликвидиране. И тримата мъже се пледираха за почтени.

Адвокатите на тримата служители на реда споделиха пред правосъдните заседатели предходната седмица, че гибелта на Елис е резултат от приложимост на опиати, а не от несъразмерна мощ, която включва служители на реда, които са го душили и шокирали и са го държали с лицето надолу.

умря на 3 март 2020 година, съвсем три месеца преди гибелта на Джордж Флойд да провокира интернационален митинг против полицейската грубост.

Това беше първият развой против чиновници, упрекнати в гибелта на обвинен, откогато гласоподавателите утвърдиха държавна мярка през 2018 година, премахваща условието прокурорите да потвърдят, че по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР