Трима пазачи казаха на Sky News, че свръхмодерният затвор управлявана

...
Трима пазачи казаха на Sky News, че свръхмодерният затвор управлявана
Коментари Харесай

HMP Five Wells: Министърът на правосъдието ще „разгледа“ условията на персонала в свръхмодерния затвор, разкрит в репортажа на Sky News

Трима пазачи споделиха на Sky News, че свръхмодерният затвор ръководена от охранителна компания G4S е незадоволително оборудвана и с непълен личен състав.

Прочетете повече: Персоналът предизвестява за безпорядък и принуждение в HMP Five Wells

Те също споделиха, че на пандизчиите е позволено да провеждат протести и има прекалено много некомпетентен личен състав.

Г-н Чалк сподели: „ Бях наясно, че желаеме да ги разгледаме бързо, тъй че дадох указания [за запитвания], които да се правят, изключително във връзка с съоръжение. "

Той цитира носеното върху тялото видео като основен инструмент за „ подкрепяне на борбите по набиране ", само че добави, че в случай че не работят, „ това е нещо, което би трябвало да разгледаме “. < /p>

Затворът в Пентънвил е „ несъответствуващ “ и „ нечовечен “ за пандизчии, открива отчет

Г-н Чалк сподели, че отделът е пуснал към £ 100 метра съоръжение за отбрана на личния състав в пандизите.

Но той сподели вследствие на отчета на Sky News, че „ към този момент е дал указания на висшето управление да прегледа това “.

Един надзорник сподели, че нападенията против личния състав са „ всекидневие “, до момента в който различен сподели, че непрекъснато намират самоделни или контрабандни оръжия в пандиза.

Един от тримата податели на сигнали сподели: „ Страхувам се, че се случва нещо огромно да се случи там. Някой ще бъде намушкан с нож или някой ще бъде погубен в този затвор, било то чиновник или пандизчия. "

" Затворниците ръководят пандиза "

" Получаваме урина и фекалии, хвърлени в нашите лице. Оплюват ни. Хвърлят ни неща.

„ Един служител на реда беше намушкан с нож преди няколко седмици. Бяхме удряни с юмруци, ритници, спъвани, удряни с щеки за билярд. Нещо сходно се случва всеки ден “, сподели тя.

HMP Five Wells е решението на държавното управление за остарялото викторианско затворническо имение, като Wandsworth, откъдето неотдавна избяга пандизчия.

Построено е сред 2019 година и 2021 година върху 36 акра земя покрай град Уелингбъро, струваща £253 милиона.

Изображение: HMP Five Bells

Може да побере 1680 пандизчии при цялостен потенциал.

G4S сподели на Sky News, че личният състав разполага с съответни телекамери, радио и алармени бутони, които могат да бъдат натиснати за помощ.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР