Трима от протестиращите, влачени и бити вързани на земята от

...
Трима от протестиращите, влачени и бити вързани на земята от
Коментари Харесай

Трима от битите протестиращи в НС – залата им ръкопляска, но не и ГЕРБ

Трима от протестиращите, влачени и бити вързани на земята от полицейски чиновници зад колоните на постройката на Министерския съвет по време на митинга от 10 юли 2020 година, бяха поканени от ръководителя на Народното събрание Ива Митева в пленарната зала по време на изключителното съвещание на Народното събрание.

Евгени Марчев, Жоро Георгиев и Цветелина Цветкова са измежду потърпевшите от побоя и унизителното държание от страна на униформени чиновници на Министерство на вътрешните работи, чиито дейности се видяха във видеозаписа, показан обществено в комисията на Николай Хаджигенов.

Представянето на тримата посетители в пленарната зала беше посрещнато с бурни овации от депутатите, които станаха на крайници. От ГЕРБ в началото нямаха предпочитание да сторят това, само че впоследстие се подвигнаха от креслата си.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР