Трима от петимата членове на Съвета на директорите на Автомагистрали“

...
Трима от петимата членове на Съвета на директорите на Автомагистрали“
Коментари Харесай

Рокади в Автомагистрали: отстраниха хората на Гроздан Караджов от ръководството -

Трима от петимата членове на Съвета на шефовете на „ Автомагистрали “ са заменени в петък следобяд, оповестява „ Капитал “, а от Министерство на регионалното развитие потвърдиха информацията за OFFNews.

Става въпрос за назначените от министъра на районното развиване в кабинета „ Петков “ Гроздан Караджов Людмила Стоянова Василева, Димитър Ценков Пенев и Георги Захаринин Попов.

На тяхно място в най-голямото държавно строително сдружение у нас са назначени Иван Станчев, Ивелина Крушкова и Николай Едрев. Станчев става изпълнителен шеф. Той бе на същия пост и при предходното служебно държавно управление с отраслов министър Виолета Комитова. Преди това ръководеше отдел „ Укрепване на свлачища “ в „ Автомагистрали “. Станчев е работил и за „ Летище София “.

Ивелина Крушкова е правист. Завършила е Бургаския свободен университет и УНСС. Доктор е от Университета по библиотекознание и осведомителни технологии. От 2018 година до 2020 година е член на управителния съвет на националната компания „ Индустриални зони “. Тогава на власт е държавното управление на Бойко Борисов. След това за малко е ръководител на Съвета на шефовете на " Индустриален и логистичен парк - Бургас ". В CV-то ѝ попадат работа в Комисията за финансов контрол, Българска банка за развиване, Комисия за защита на конкуренцията.

Имала е и дялове в няколко сдружения, които е трансферирала през 2017 година

Николай Едрев беше основен специалист в парламентарната антикорупционна комисия в последното Народно заседание. След това става съветник в Българската организация за сигурност на храните по формалния граничен надзор. Ръководил е отдел „ Процедури, публични поръчки и надзор на контракти “ в „ Автомагистрали “ ЕАД от юли до септември 2021 година

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР