трима от четиримата заподозрени, обвинени в извършването на атаката в

...
трима от четиримата заподозрени, обвинени в извършването на атаката в
Коментари Харесай

Трима заподозрени за терористични атаки в Москва се признават за ВИНОВНИ за убийството на над 130 души след „измъчване“

трима от четиримата обвинени, упрекнати в осъществяването на офанзивата в концертната зала в Москва, при която бяха убити повече от 130 души, признаха виновността за случая в съветски съд в неделя.

Басманният областен съд на Москва публично повдигна обвиняване на Далерджон Мирзоев, 32 г.; Сайдакрами Рачабализода, 30 г.; Мухаммадсобир Фаизов, 19 г.; и Шамсидин Фаридуни, 25 година, за осъществяване на групова терористична офанзива, довела до гибелта на други. Престъплението планува оптималната присъда пожизнен затвор. Съдът разпореди мъжете, всички от които са жители на Таджикистан, да бъдат арестувани в следствения арест до 22 май.

Мирзоев, Рачабализода и Шамсидин Фаридуни се признаха за отговорни, откакто бяха повдигнати обвинявания. Четвъртият, Фаизов, беше докаран в съда непосредствено от болница в инвалидна количка и седеше със затворени очи от самото начало. Той беше обслужван от медици, до момента в който беше в съда, където носеше болнична рокля и панталони и беше забелязан с голям брой порязвания.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР