Трима обвиняеми са привлечени към наказателна отговорност за грабеж на

...
Трима обвиняеми са привлечени към наказателна отговорност за грабеж на
Коментари Харесай

Обвиниха грабителите, задигнали над 5 млн. лв. от инкасо автомобил в София

Т рима обвинени са привлечени към наказателна отговорност за обир на над пет милиона лв.. Това оповестяват от Софийската градска прокуратура (СГП) във връзка с следствието на случая от 15 ноември 2022 година, при който бе ограбен инкасо автомобил в региона на Околовръстното шосе на София. Нападението бе осъществено от маскирани рано сутринта.

Обвинението против трите лица е за присъединяване в проведена незаконна група и за въоръжен обир в изключително огромни размери , прецизират от СГП. От обвиняването показват, че нападателите са използвали мощ и закани към двамата охранители на инкасо автомобила. Те са насочили оръжие към тях, предиздвикали са ги да слязат от колата и да легнат на земята, като са ги блъснали в тила с корав предмет, показват от СГП и прецизират, че за двама от обвинените грабежът е осъществен в изискванията на рисков рецидив.

„ Един от обвинените изтърпява наказване отнемане от независимост по влезнала в действие присъда. Друг е разгласен за търсене от органите на Министерство на вътрешните работи. Третият обвинен беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор “, добавят от прокуратурата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР