Трима обвиняеми са привлечени към наказателна отговорност за грабеж на

...
Трима обвиняеми са привлечени към наказателна отговорност за грабеж на
Коментари Харесай

Трима души са обвинени за грабежа от инкасо автомобил на Околовръстния път в София

Трима обвинени са привлечени към наказателна отговорност за обир на над пет милиона лв.. Това оповестяват от Софийската градска прокуратура (СГП) във връзкас следствието на случая от 15 ноември 2022 година, при който бе ограбен инкасо автомобил в региона на Околовръстното шосе на София. Нападението бе осъществено от маскирани рано сутринта.

Обвинението против трите лица е за присъединяване в проведена незаконна група и за въоръжен обир в изключително огромни размери, прецизират от СГП. От обвиняването показват, че нападателите са използвали мощ и закани към двамата охранители на инкасо автомобила.

Те са насочили оръжие към тях, предиздвикали са ги да слязат от колата и да легнат на земята, като са ги блъснали в тила с корав предмет, показват от СГП и прецизират, че за двама от обвинените грабежът е осъществен в изискванията на рисков рецидив.

„ Един от обвинените изтърпява наказване отнемане от независимост по влезнала в действие присъда. Друг е разгласен за търсене от органите на Министерство на вътрешните работи. Третият обвинен беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор “,добавят от прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР