Трима непълнолетни бяха пребити от 18-годишен младеж в Айтос. Според

...
Трима непълнолетни бяха пребити от 18-годишен младеж в Айтос. Според
Коментари Харесай

Младежът, който преби трима непълнолетни в Айтос, още няма повдигнати обвинения

Трима малолетни бяха пребити от 18-годишен юноша в Айтос. Според първичната информация повода е реплики, отправени към майката на посочения за причинител. Защо обаче на обвинения към момента не са повдигнати обвинявания?

" Разследването към момента е в начален стадий, само че още същият ден – на 27 август, е формирано досъдебно произвеждане за нанасяне на междинна телесна щета в резултат на побой ", посочи в ефира на NOVA представителят на Районна прокуратура – Бургас Щилиян Димитров. По думите му повода към момента да няма повдигнато обвиняване е, че материалите не са докладвани на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура.

По случая е назначена съдебно-медицинска експертиза, само че тя към момента не е направена. Процедурата се бави, добави прокурор Димитров, тъй като потърпевшите са трима и за всеки един от тях би трябвало да се набави огромен набор от документи, с цел да се дефинира типът на телесната щета, която им е нанесена.

Разпитани са доста очевидци, в това число майката на посочения за причинител. Органите на реда търсят и видеозаписи от камери в региона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР