Трима, навързани като свински черва, хора на Кирил Петков раздават

...
Трима, навързани като свински черва, хора на Кирил Петков раздават
Коментари Харесай

ББР работи като заложна къща на ПП. Ето триото!

Трима, навързани като свински вътрешности, хора на Кирил Петков раздават хонорари, назначават фрагменти и дефинират риска при заемите

Проверка на Plovdiv-online сподели, че договорите на чиновниците в ББР за възнагражденията не са обвързани с резултатите на банката – даже има извънредна уговорка за това.

Другият парадокс е, че ръководител на Комитета по възнагражденията е уволненият надзирател Васил Щонов, а членове са Валентин Михов – също уволнен, и Стамен Янев.

Още по-скандалното е, че триото попада и в другите два комитета – за ръководство на риска, и за асортимент на фрагментите, като единствено местата на ръководителя се сменят. Този за риска се ръководи от Стамен Янев, а този за фрагментите – от Валентин Михов.

Триото е навързано като свински вътрешности!

В момента Българската банка за развиване (ББР) работи като заложна къща на Продължаваме промяната. За жал, заложниците са дребните и междинни предприятия. Това пък сподели по бТВ служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев.

Установихме липса на първокласен потенциал в ББР. Назначенията на господин Кирил Петков, в качеството му на длъжностен министър на стопанската система. Вкарват хора, които наподобяват добре, чисто на хартия, само че хора, които нямат действен опит в банка за развиване. Това е една доста профилирана държавна конструкция, която е основана със специфичен закон, съобщи още той.

По времето на Кирил Петков е имало месеци, в които ББР са отпускали едвам 3-4 заема на месец, сподели министър Пулев.

Според Пулев банката е освен на загуба, тя е аварирала институция, поради „ кликата на Кирил Петков “.

Влизат тези нови назначения, стартират всеобща чистка. Над 50 души са притиснати и да си тръгнат сами, или да бъдат уволнени. Нулева последователност. Следва действен провал, добави той.

По думите му банката се овладява по доста бърз и нападателен метод.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР