Трима наши национали ще боксират днес за участие на полуфинал

...
Трима наши национали ще боксират днес за участие на полуфинал
Коментари Харесай

Трима българи излизат за медал на Странджа

Трима наши национали ще боксират през днешния ден за присъединяване на полуфинал и продобиване на най-малко бронзов орден от 74-ото издание на Международния шампионат за Купа „ Странджа “. Ергюнал Себахтин (48 кг), Ясен Радев (54 кг) и Радослав Росенов (60 кг) са част от вечерната стратегия, която ще стартира в 18:00 часа в зала „ София “.

Европейският вицешампион от предходната година Себахтин ще се изправи във втория мач на кръг А против италианеца Леонардо Еспозито. Веднага след него, на кръг Б настоящият притежател на трофея Росенов ще срещне Виктор Вакула (Молдова). В шестия дуел на кръг А пък Ясен Радев (54 кг) ще боксира с Томазо Скиака (Италия).

Преди тях, в следобедната сесия от 13:00 часа в зала „ София “ ще забележим още двама български представители, които са на етапа на 1/8-фивалите. Във втория мач на кръг А Хавиер Ибаниес (57 кг) ще премери сили с Ярослав Иванов от Полша. В деветия дуел на кръг Б Кристиян Николов (80) ще стартира своето присъединяване против американеца Роби Гонзалес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР