Трима младежи са пострадали при катастрофа в село Ловско, станала

...
Трима младежи са пострадали при катастрофа в село Ловско, станала
Коментари Харесай

Хулиганска нощ със скоростно полицейско преследване завърши с тежка катастрофа за трима тийнейджъри

Трима младежи са потърпевши при злополука в село Ловско, станала към 02.00 часа на 6 март. Преди пътно-транспортното произшествие те безчинствали в град Лозница. Това оповестиха от ОДМВР-Разград.

Патрул на Районното ръководство се отзовал на сигнал, че трима младежи чупят стъкла и огледала на коли, паркирани по основната улица на Лозница. След като не съумели да ги открият на място, полицейските чиновници почнали търсене на обвинените.

При обходите в село Ловско видели автомобил, движещ се в посока Лозница - село Студенец. Опитали да го спрат, акцентирайки на лидера къде да отбие. Първоначално 19-годишният водач понижил, а по-късно внезапно нараснал скоростта на ръководеното от него БМВ и подминал полицейския пост.

На към километър по-нататък колата поднесла на мокрия асфалт и се блъснала странично в крайпътно дърво. Пристигналите на местопроизшествието екипи открили, че момчетата са в безсъзнание. Откарани са в МБАЛ-Разград.

19-годишният лидер от Ловско и возещият се на предната седалка 17-годишен младеж от село Гороцвет са в кома, с заплаха за живота. Возещият се откъм гърба 18-годишен юноша от Ловско е с комоцио. На тримата са взети кръвни проби за проучване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР