Трима младежи бяха наръгани с нож на излизане от дискотека

...
Трима младежи бяха наръгани с нож на излизане от дискотека
Коментари Харесай

Издирват нападателите намушкали младежи пред дискотека в Благоевград

Трима младежи бяха наръгани с нож на излизане от дискотека в Благоевград тази заран. Инцидентът е станал на ул. "Александър Стамболийски ".
Около 5.49 часа тази заран е получен сигнал от Центъра за Спешна помощ за постъпили за оказване на здравна помощ трима млади мъже. От пристигналите на място полицейски чиновници е открито, че вследствие на физическа разпра сред няколко лица са потърпевши 25-годишен мъж от петричкото село Скрът, 21-годишен мъж от Велинград и 22-годишен мъж от Луковит.
Тримата потърпевши са били част от другарска компания, състояща се от 8 девойки и момчета. Те са били нападнати от трима незнайни. Двама от потърпевшите са с рани в корема, а третият е намушкан в бедрото. Останалите от групата са се измъкнали невредими.
Пострадалите момчета са признати в незабавното поделение на благоевградската болница. Състоянието им е устойчиво и няма заплаха за живота им. За единият от тях се допуска, че има обиден вътрешен орган.
Работата по определяне на участниците в случая и аргументите за него продължава. Младежите настояват, че могат да разпознаят причинителите. Полицията търси нападателите.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР