Трима мъже са задържани в полицейския арест за шофиране след

...
Трима мъже са задържани в полицейския арест за шофиране след
Коментари Харесай

Трима мъже, шофирали почерпени във Варненско, попаднаха в ареста

Трима мъже са арестувани в полицейския арест за шофиране след приложимост на алкохол, оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

Те били засечени през почивните дни от полицейски екипи на районно управление (на МВР) – Аксаково, районно управление (на МВР) – Провадия и Трето районно управление (на МВР).

Първият – 62-годишен гражданин на Аксаково, бил спрян за инспекция на 14 януари и при тест с алкодрегер станало ясно, че се е качил зад кормилото след приложимост на алкохол.

В събота униформените направили ревизия и на различен лидер на МПС - 32-годишен мъж, гражданин на с. Партизани. Проверката посочила, че той също е управлявал лекия си автомобил след приложимост на алкохол.

А през вчерашния ден в жк „ Вл. Варненчик “ униформени на Трето районно управление (на МВР) спрели за инспекция лек автомобил „ Форд “, чийто лидер - 40-годишен варненец, прочут на полицията, също бил добре почерпен още в 20.00 часа. Мъжът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.

Няколко часа по-рано, в региона на Аксаково, чиновниците на реда задържали и 24-годишен гражданин на с. Любен Каравелово. Той е карал колата си след приложимост на опиати, като пробата посочил позитивна проба за амфетамин и метамфетамин.

Срещу четиримата са формирани бързи производства.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР