Трима мъже са задържани по време на сделка с предмети

...
Трима мъже са задържани по време на сделка с предмети
Коментари Харесай

Задържаха мъже при сделка на предмети с културно-историческа стойност

Трима мъже са арестувани по време на договорка с предмети с културно-историческа стойност във Варна, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Акцията на районното звено " Борба с проведената престъпност " е извършена на 11 декември, като са задържани двама продавачи - поданици на Добрич, и покупател от Варна. При обиск от варненеца са конфискувани голям брой предмети с културно- историческа стойност.

В рамките на спецакцията и в условия на необходимост, последвали процесуално-следствени дейности на адресите и колите на продавачите, където са открити над 200 предмета, два металотърсача, 2400 лева и 1000 евро. Претърсване е осъществено и на два адреса, населявани от варненеца, откъдето били конфискувани към 600 предмета. Според направената информация излиза наяве, че множеството от конфискуваните предмети са с културно-историческа стойност.

И на тримата арестувани са повдигнати обвинявания. Двама от тях са арестувани за период до 72 часа, а на третия е наложена парична гаранция. Работата по документирането на случая продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР