Трима мъже са пострадали при възникнали конфликти в Кюстендилска област,

...
Трима мъже са пострадали при възникнали конфликти в Кюстендилска област,
Коментари Харесай

Трима мъже са пострадали при конфликти в Кюстендилско

Трима мъже са потърпевши при зародили спорове в Кюстендилска област, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил.

При междусъседски скандал в село Шишковци на 25 август е потърпевш 66-годишен мъж, който е настанен в болничното заведение в Кюстендил със подозрения за черепно-мозъчна контузия и счупена кост на предмишница. Бил е удрян с лопата от собствен 59-годишен комшия. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил. Уведомен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица 62-годишен мъж е нанесъл побой на собствен 78-годишен комшия на ул. „ Гладстон “ в Кюстендил и му е предизвикал междинна телесна щета. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

В събота вечерта в заведение в Бобов дол е зародил спор сред двама мъже в нетрезво положение на 60 и 27 години. 60-годишният е стрелял с газов револвер против 27-годишния си конкурент. Той е арестуван от чиновници на Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Бобов дол, формиран му акт по Указа за битка с дребното безчинство, а газовият револвер е конфискуван.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР