Трима мъже от Монтанско бяха осъдени заради това, че отвлекли

...
Трима мъже от Монтанско бяха осъдени заради това, че отвлекли
Коментари Харесай

Трима мъже отвлякоха ученичка в Монтанско, а после...

Трима мъже от Монтанско бяха наказани поради това, че отвлекли ученичка, с цел да я оженят за единия от тях, оповестява BulNews.

За куриозната преживелица оповестиха от Окръжния съд в града на Огоста. 42-годишният Б.Б. от село Расово решил, че е време да ожени сина си Я.Я., защото към този момент бил на достолепната възраст от 21 години. На 20 февруари 2020 година той взел младежа и брат си Д.Б. и отишли в близкото село Дондуково, с цел да намерят младоженка. Семейството си харесало момиче с букви Й.В.

Не ги възпрял нито обстоятелството, че девойката била малолетна, нито че била братовчедка на жениха, а още по-малко – че в действителност не желаела да му става брачна половинка.

Тримата мъже пресрещнали момичето в селото, до момента в който се прибирало от учебно заведение към дома си. Те принудително я качили в автомобил „ Фолксваген “ и я откарали в Расово. Там, дружно с кандидат-свекървата, мъжете обяснили на девойката за какво са я довели, само че тя изрично отказала да слезе от автомобила.

Тогава тримата мъже, дружно с майката на Я. Я. и момичето, тръгнали с колата към град Кардам, където считали да укрият отвлечената при свои родственици. По пътя в град Бяла автомобилът бил спрян от чиновници на Министерство на вътрешните работи и до момента в който униформените правили инспекция, Й. В. извикала, че е отвлечена и помолила за помощ. Похитителите били арестувани и против тях е формирано досъдебно произвеждане.

Пред съда Б. Б., Д. Б. и Я. Я. – и тримата неосъждани, се признаха за отговорни и обявиха, че непринудено подписват съглашения за санкции „ Лишаване от независимост “ за период от 3 години за всеки един от тях, чието изтърпяване да бъде отсрочено с изпитателен период от 5 години.

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР