Трима мъже бяха осъдени за взломна кражба по внесен обвинителен

...
Трима мъже бяха осъдени за взломна кражба по внесен обвинителен
Коментари Харесай

Осъдиха трима мъже за кражба с взлом в София

Трима мъже бяха наказани за взломна кражба по импортиран обвинителен акт от Софийска районна прокуратура (СРП) , оповестяват от прокуратурата. Обвиняемите са откраднали движимости и машини на стойност 5779 лв., оповестяват от прокуратурата.

За времето от 18,00 часа на 06.03.2021 година до 11,15 часа на 07.03.2021 година, тримата обвинени, проникнали в складови пространства в кв. " Орландовци " в гр. София, като счупили катинарите, с които са били заключени пространствата . С.М., А.М. и В.М. влезнали и откраднали 3 храстосреза, 4 моторни косачки, резачка, комбо система и 2 листосъбирачки на обща стойност 3821 лв. от владението на М.С. и 2 велосипеда, електрожен, винтоверт, флекс, виброшлайф, циркуляр, моторна косачка на стойност 1958 лв. от владението на В.К. След това обвинените продали откраднатите движимости за 1300 лв..

По случая е формирано досъдебно произвеждане по отношение на А.М. и В.М., защото при тях действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив . В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, които сочат тримата обвинени за създатели на действието.

Софийски областен съд призна обвинените за отговорни по повдигнатото им обвиняване като наложи на А.М. наказване " отнемане от независимост " за период от 3 години и 4 месеца, което той следва да изтърпи дейно при първичен " непоколебим " режим, на В.М. наложи наказване " отнемане от независимост " за период от 4 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен " непоколебим " режим, а на С.М. наложи наказване 1 година и 4 месеца " отнемане от независимост ", като изтърпяването на наказването е отсрочено на съображение член 66 от Наказателен кодекс за период от 4 години.

Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР