Трима летовници погълна морето само за един ден. Трагичните инциденти

...
Трима летовници погълна морето само за един ден. Трагичните инциденти
Коментари Харесай

Трима се удавиха за ден в морето

Трима летовници погълна морето единствено за един ден. Трагичните произшествия са станали на три разнообразни места по южното черноморие в неохраняеми зони, написа "Монитор ".

Черната серия почнала в към 12 часа на обяд в неделя. Първата покруса се разиграла на плажа в местността "Иракли " край Обзор. Жертвата е 48-годишна бургазлийка, която плажувала дружно със брачна половинка си и приятелско семейство. Компанията пристигнала малко по-рано и се настанила на неохраняемата линия. Жената влезнала сама в морето и се отдалечила на към 40 метра във вътрешността от брега. Приятелите и мъжът и разбрали, че е в неволя прекомерно късно. Те видели, че се бори с течението и вълните и се хвърлили да я избавят, само че не съумели да оказват помощ. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не съумяла да се пребори. Турист от Враца първи стигнал до нея и я измъкнал на брега, само че бургазлийката била към този момент мъртва.

Вторият съдбовен случай е станал на плаж „ Делфин “ край Ахтопол. Жертвата е 44- годишен пловдивчанин, който бил на отмора в близкия къмпинг. Обстоятелствата към случая към момента не са изяснени. Сигналът е подаден от туристи, които забелязали натрупа във водата. Тялото на удавника е откарано за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина “ при УМБАЛ – Бургас.

Третият случай е с адрес Поморие, където е умрял 64-годишен софиянец. Той се е удавил в морето край местността „ Косата “ в към 17 часа в неделя. Тялото му е било намерено от летовници на пясъчната линия на неохраняем плаж пред почивна станция „ Мак “ - Габрово.

От няколко дни по южното черноморие има рискови бурни талази и мъртво неспокойствие. В неделя тримата туристи евентуално са станали жертви на подводните течения и ями.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР