Трима журналисти на NOVA получиха признание за своята работа в

...
Трима журналисти на NOVA получиха признание за своята работа в
Коментари Харесай

Признание за NOVA: Даниела Тренчева с голямата награда в конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“

Трима публицисти на NOVA получиха самопризнание за своята работа в състезанието " Сърце и слово против опиатите " в памет на ирландския кореспондент Вероника Герин. Голямата премия тази година завоюва Даниела Тренчева , дружно с Елена Чопакова и Камен Рачков за документалния филм „ В света на младите наркозависими “ .
 награди NOVA
„ Голямата премия за документалистика е голямо самопризнание на напъните на всички от NOVA в огромната борба с бизнеса и трафика на опиати. Благодаря за поддръжката и опцията да демонстрирам истината както на медията, по този начин и на продуцентите от Телеман. Само дружно можем и не виждам на признанието като печелене на конкурс, тъй като животът не е съревнование, а предоставяне на сили, на религия и на колкото се може повече от себе си. Само тогава се получава “, показа Даниела Тренчева.
 Даниела Тренчева NOVA
С кино лентата си „ С ченге на пазар ” проверяващият публицист Марин Николов завоюва наградата в категория електронни медии. „ Зрителите имат потребност да гледат следствия. Пожелавам на всички и на себе си да има още следствия освен на тематика опиати и тежка престъпност, а по всевъзможни публично значими проблеми “, съобщи Марин Николов.-->
 Марин Николов NOVA
С отличие в състезанието е и Николай Василковски в категория писмено кино за „ Интернет в сянка “ . Във кино лентата репортерът подвига завесата над секретно пространство, наречено " Dark Web ", където живеят лица, обхванати в анонимност, които търгуват с подправена идентичност, дрога и убийства.

Конкурсът „ Сърце и слово против опиатите “ се организира за първи път през 2007 година и е основан по концепция на Общинския съвет по наркотични субстанции в Благоевград с поддръжката на посолството на Република Ирландия в България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР