Трима жандармеристи са убити, а четвърти е ранен при стрелба

...
Трима жандармеристи са убити, а четвърти е ранен при стрелба
Коментари Харесай

Разярен съпруг застреля трима френски жандармеристи и подпали къщата си

Трима жандармеристи са убити, а четвърти е ранен при пукотевица в департамент Пюи дьо Дом в Централна Франция, съобщи френската телевизия Бе Еф Ем, която се базира на прокуратурата.

Информацията е доказана от националната жандармерия, показва Ройтерс.

Според малкия екран стрелецът е 48-годишен мъж, който се скарал със брачната половинка си поради попечителството над децата.

Жандармеристите се отзовали на сигнал за домашно принуждение против жена в отдалечена къща в региона на Клермон Феран, показва Франс прес, като се базира на районната прокуратура. По двама от тях било стреляно, до момента в който са опитвали да окажат помощ на дамата, която била застрашена от мъжа си и се намирала на покрива на къщата. Единият бил прострелян и умрял, а другият бил ранен в бедрото и е откаран в болница от пристигналите пожарникари. След като запалил къщата, разбеснелият се мъж още веднъж стрелял против силите на реда и умъртвил още двама от тях . Жената е в сигурност.

На място има минимум седем членове на специфичните сили. Взети са оптимални защитни ограничения, защото мъжът е рисков, сподели източник, непосредствен до следствието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР