Трима извършители на кражби сред които и малолетно момиче са

...
Трима извършители на кражби сред които и малолетно момиче са
Коментари Харесай

Спипаха трима крадци, сред които 13-годишно момиче

Трима причинители на обири измежду които и малолетно момиче са открити от криминалистите през миналото денонощие. Сред тях е и момиче на 13 години.

Преди месец в РУ-Пещера постъпила тъжба от 70-годишен гражданин на Батак. Пенсионерът се оплакал, че крадец е отмъкнал шест скъпи ударно-пробивни бормашини и ъглошлайф от жилището му. В резултат на близо едномесечно следствие криминалистите от РУ-Пещера открили и задържали 27-годишния батачанин Н.У. У него били открити и откраднатите принадлежности. 

Отново преди месец на територията на пазарджишкото село Сарая били регистрирани няколко домови обири. Неизвестен проникнал в къщите на 36-годишната Л.А., Г.Я.- 46г. и 55-годишната З.М. Стопаните се дали прошка със златни и сребърни украшения, сумата от 2300 лв., безценен мобилен телефон, кожено яке. При извършеното следствие чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик с удивление открили, че създател на похищенията е 13-годишно момиче от същото село. С детето работи контрольор „ Детска педагогическа стая “. 

В полицейското ръководство в Панагюрище бил получен сигнал от притежател на парцел в средногорския град. Мъжът съобщил, че апаши са разрушили врата на дървена колиба и са откраднали  аграрни принадлежности и към 70 кг ръж. Като създател на действието е открита и арестувана 26-годишната панагюрка К.А. Срещу нея е формирано полицейско произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР