Трима инспектори на дойдоха на работа последните 4 дни преди

...
Трима инспектори на дойдоха на работа последните 4 дни преди
Коментари Харесай

Продължават заплахите заради одита на ГКПП Капитан Андреево

" Трима инспектори на пристигнаха на работа последните 4 дни преди одита, като си пуснаха болнични. Имаме сигнали, че те са били заплашвани да не дойдат на работа ".

Това сподели на специфичен брифинг Иван Христанов, зам. министър на земеделието във връзка одита на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево. “ По думите му в серията закани са попаднали двама народни представители и 3-ма висши служители. На двама души са били предложение подкупи, с цел да се откажат.

Пункът на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево “ беше предан чартърен при подозрително извършен търг в края на минлата година, като договорът стартира от 1 февруари тази година, разясни зам. министърът. В идната седмица ще бъдат систематизирани данните от инспекцията на контракта и на активността на пункта, осъществена от три контролни органа.

" Последните 10 години ръководството на тези пространства е обвързвано с едно лице, съврзвано последните 20 години с подземния свят на България ", уточни Иван Христанов.

По тематиката приказва и шефът на БАБХ Христо Даскалов. По думите му от 9 години Отделът по вътрешен одит към БАБХ не е проверявала граничния пункт. В този отдел работят над 100 души. „ Една част от чиновниците чакат властта да си отиде и да се върнат нещата ", уточни той.

Очаквайте детайлности.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР