Трима играчи на Янтра преустановиха предсрочно участието си в подготвителния

...
Трима играчи на Янтра преустановиха предсрочно участието си в подготвителния
Коментари Харесай

Вили Вуцов се хвана за главата

Трима играчи на Янтра преустановиха предварително присъединяване си в подготвителния лагер във Варна поради травми, оповестиха от клуба.

Емил Колев получи контузия в глезена още в началните минути на контролата против Черно море II, играна предходната сряда.

Нападателят се прибра в Габрово и мина на ядрено-магнитен резонанс, който сподели, че няма съществени увреждания. Очаква се той да възобнови тренировки със съотборниците си при започване на идната седмица.

На оперативна намеса обаче би трябвало да се подложи Цветелин Радев. Титулярният централен защитник е с увреждане на менискуса на десния крайник, а опитите за консервативно лекуване не дадоха резултат. Хирургическата намеса ще бъде осъществена на следващия ден от доктор Мазнейков в МБАЛ " Света София ". Ако всичко бъде сполучливо, прогнозите са до две седмици Радев да се завърне към подготвителните занимания.

Подобно на Радев, двете минали инспекции край морето пропусна и юношата Габриел Стоянов. Младокът е с болки в прасеца, които не му разрешават да тренира пълноценно и довечера той също ще се прибере в Габрово.

Намалялата група промени проектите на колоритния треньор Вили Вуцов за изиграването на две контролни срещи в един ден.

Така съставът ще премери сили с Несебър на следващия ден, 30 януари, от 14 часа. Двубоят с водача в Югоизточната Трета лига ще се състои на градския стадион в Несебър. В сряда, 31 януари, момчетата на Вили Вуцов ще се изправят против състава на Черноморец (Балчик). Проверката ще се състои на подготвителна база в Оброчище от 14:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР