Трима холандски граждани загинаха, след като ден по-рано техният лек

...
Трима холандски граждани загинаха, след като ден по-рано техният лек
Коментари Харесай

Няма оцелели след катастрофата на малкия самолет в Хърватия

Трима холандски жители починаха, откакто ден по-рано техният лек аероплан се разруши в планински регион в северозападна Хърватия. Това  съобщава " Ройтерс ", като цитира изказване на министерство на външните работи на Нидерландия.

Катастрофата е станала към обяд локално време в събота в гора покрай град Огулин, оповестиха хърватски авиационни следователи.

Припомняме, че регистриран в Нидерландия аероплан изчезна от радара по време на полет от Марибор в Словения до Пула на адриатическото крайбрежие на Хърватия.

Главният въздушен контрольор Данко Петрин сподели пред кореспонденти, че всички пасажери в самолета са починали, а останките на самолета са обгорени от пожар.
 Издирват екипажа на разрушил се дребен аероплан в Хърватия
Издирват екипажа на разрушил се дребен аероплан в Хърватия

Открити са единствено останките от самолета

" Ще ни би трябвало ДНК разбор, защото мястото на произшествието е такова, че не можем образно да определим точния брой на хората ", сподели Петрин и добави, че двама души са регистрирани като пасажери дружно с водача.

Причината за случая не е известна незабавно, само че е почнало следствие, споделиха хърватските следователи.

Мястото на злополуката е труднодостъпно и съгласно холандското министерство се намира в регион , прочут с противопехотни мини.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР