Трима гранични полицаи са отстранени временно от длъжност. Със заповеди

...
Трима гранични полицаи са отстранени временно от длъжност. Със заповеди
Коментари Харесай

Отстраниха временно от длъжност трима гранични полицаи

Трима гранични служители на реда са отстранени краткотрайно от служба. Със заповеди на шефа на Главна дирекция „ Гранична полиция “ гл. комисар Антон Златанов са формирани дисциплинарни производства за осъществено на 4 януари на Граничния контролно- пропускателен пункт (ГКПП) „ Стрезимировци “ нарушаване на разпоредбите за граничен надзор, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Оттам допълват, че граничните чиновници са отстранени до изясняване на всички обстоятелства и условия по случая.

На 4 януари Петър Александров, обвинен за убийството на Кирил Русев, минава в Сърбия през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стрезимировци ". Пътникът, който е с него, демонстрира на граничните управляващи персонален документ на Русев. След малко повече от час колата се връща през пункта, като този път пасажерът вътре е другият обвинен за закононарушението Александър Кинов.

Припомняме, съдът остави за непрекъснато в ареста двамата обвинени, като определението предстои на обжалване пред горната инстанция. Предполага се, че претекстът за убийството е финансов. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР