Трима граждани на Молдова - на 30 г. и двама

...
Трима граждани на Молдова - на 30 г. и двама
Коментари Харесай

Издирват трима молдовци за стар грабеж

Трима жители на Молдова - на 30 година и двама на 36 година, са съпричастни към осъществяване на грабеж на обмен бюро в Шумен, осъществен през февруари м.г. Тe са привлечени като обвинени задочно. Провеждат се дейности по линия на интернационалното съдействие за задържането им, разгласи ст.комисар Ялчън Расим, шеф на ОДМВР Шумен. Информацията бе оповестена на годишен брифинг за работата на полицейската дирекция след взаимно съвещание с управлението на шуменската прокуратура. Единия 36-годишен мъж има и българско поданство, и родственици в Шумен.
Общо четирима са били причинителите на грабежа и те напуснали страната директно след грабежа, осъществен на 11 февруари м.г.
Както " Труд " писа, тогава рано сутринта двама маскирани нахлуха в обменното бюро, вързаха с миши опашки 36-годишната служителка и отмъкнаха 5 000 лв., 1 000 турски лири и евро. Десет дни след нападението полицията популяризира фотоси на мъж, който идвал да изследва обекта.
Вече е наказан условно един от причинителите за скандалния грабеж - 45-годишен мъж. С решение на Районен съд в Шумен му е бил натрапен непрекъснат арест и към този момент е осъден на 2 година и половина затвор с 5-годишен изпитателен период.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР