Трима футболисти от школата на ФК Кюстендил – Радослав Хаджийски,

...
Трима футболисти от школата на ФК Кюстендил – Радослав Хаджийски,
Коментари Харесай

Трима футболисти от школата на ФК Кюстендил – Радослав Хаджийски, Алекс Соколов и Борислав Димитров участваха в тренировъчен лагер –сбор на националния отбор

Трима футболисти от школата на ФК Кюстендил – Радослав Хаджийски, Алекс Соколов и Борислав Димитров участваха в подготвителен лагер –сбор на националния тим, за родени 2010 година Той се организира в Кюстендил, за децата от областите Благоевград, Перник и Кюстендил. Заниманията водиха селекционерите Антони Здравков, Петър Михтарски и Ивайло Андонов.

Подобен лагер общ брой се прави в Кюстендил за пети път през последната една година. Футболистите бяха настанени сред 18- 20 март в хотел Кюстендил. Тренировъчните занимания и образователни игри се организираха на футболното игрище в Езиковата гимназия. Лагерът се организира със съдействието на БФС и регионалния ръководител Евгени Йорданов и Община Кюстендил. Гостите показаха за следващ път задоволството си от изискванията, които предлага Кюстендил.

Нашите деца се показаха доста мощно по време на подготвителния развой и игрите, споделиха треньорът им Красимир Петков от ФК Кюстендил.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР