Трима футболисти на Тотнъм - Серхио Регилон, Джовани Ло Селсо

...
Трима футболисти на Тотнъм - Серхио Регилон, Джовани Ло Селсо
Коментари Харесай

Футболисти от Висшата лига тотално погазили правилата срещу COVID-19

Трима футболисти на Тотнъм - Серхио Регилон, Джовани Ло Селсо и Ерик Ламела, дружно с халфа на различен лондонски отбор Уест Хем - Мануел Лансини, са нарушили издадените от английското държавно управление разпореждания и са посрещнали дружно Коледа, оповестяват медиите на Острова.

Тяхна обща фотография, дружно с 11 други възрастни и 3 деца, е оповестена в обществените мрежи. Всички те са били в затворено помещение. Според заповедта на държавното управление за територия с 4-о равнище на заплаха, каквото е оповестено в Лондон, посрещането на Рождество Христово с други хора, в случай че не са от едно семейство, е неразрешено.

" Изключително разочаровани сме и изрично осъждаме тази фотография, показваща някои от нашите играчи със фамилията и приятелите дружно по Коледа ", съобщи представител на " шпорите " в изказване, оповестено в английски медии.

" Правилата са ясни, няма изключения и ние постоянно подсещаме на всички наши играчи и чиновници за най-новите протоколи и техните отговорности да се придържат и дават образец. Въпросът ще бъде решен вътрешно ", добави той.

От Уест Хем също обявиха, че са разочаровани от държанието на Лансини.

" Клубът дефинира най-високите вероятни стандарти за своите протоколи и ограничения, свързани с Ковид -19, тъй че сме разочаровани да научим за дейностите на Мануел Лансини ", сподели представител на Уест Хем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР