Трима души загинаха и най-малко 39 бяха ранени при торнадо,

...
Трима души загинаха и най-малко 39 бяха ранени при торнадо,
Коментари Харесай

Трима души загинаха, а 39 са ранени след торнадо в САЩ

Трима души починаха и минимум 39 бяха ранени при торнадо, което удари американските щати Индиана, Охайо и Арканзас, предава NBC News .

Шерифът на окръг Логан, Охайо Рандъл Додс заяви, че трите смъртни случая са настъпили в селището Лейквю, където торнадото е блъснало парк за мобилни къщи.

В Индиана осемминутно торнадо " изравни със земята " голям брой къщи и здания в град Уинчестър, където до среднощ в незабавното поделение са признати 39 души. Осем торнада са оповестени в Охайо, Индиана и Тексас през вчерашния ден (14 март).

В Кентъки шефът на отдела за ръководство на изключителните обстановки в окръг Тримбъл Андрю Старк оповестява, че бурите са развалили минимум 50 постройки, в това число къщи, и са оставили " цялостен куп вреди ", декларира той пред Courier Journal в Луисвил.

В четвъртък следобяд в някои елементи на региона на Сейнт Луис също са регистрирани огромни части градушка, а в окръг Джеферсън, Мисури, и окръг Монро, Илинойс, има непотвърдени известия за торнадо, само че няма непосредствени данни за вреди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР