Трима души са загинали при катастрофа на лек едномоторен самолет

...
Трима души са загинали при катастрофа на лек едномоторен самолет
Коментари Харесай

Трима загинали, след като малък самолет се разби в жилищен квартал на град в щата Юта

Трима души са починали при злополука на лек едномоторен аероплан в жилищен регион на град Уест Джордан в американския щат Юта, оповестява телевизия „ Фокс 13 “.

Video of the immediate aftermath of the plane crash in west Jordan, Utah pic.twitter.com/jShbwK75lp
— Faytuks News (@Faytuks) July 25, 2020
На борда на машината е имало шестима души. Жертвите са мъжът, пилотирал самолета, жена и дветмесечно бебе. Друга пътничка е в сериозно положение.
Малък аероплан се блъсна в жилищна постройка в Германия, има починали и ранено дете Покривът на жилищната постройка в град Весел се възпламени
" Едномоторен Piper PA-32 с шест души на борда се разруши при незнайни условия в двора на жилищна постройка в град Уест Джордан в събота следобяд ", се споделя в известие на Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати в „ Туитър “.

FAA Statement on aircraft that crashed into a residential backyard in West Jordan, Utah, Saturday afternoon. Information is preliminary and subject to change. pic.twitter.com/ZRfLM9sfoE
— The FAA ✈️ (@FAANews) July 25, 2020
Телевизионният канал „ Фокс 13 “ оповестява, че вследствие на злополуката една постройка се е запалила, общо най-малко три къщи са били развалени. Собственицата на къщата, в която се разрушил самолета, е в сериозно положение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР