Трима души са загинали, а други 25 са ранени при

...
Трима души са загинали, а други 25 са ранени при
Коментари Харесай

23 загинали, 350 ранени в 268 катастрофи само за първата половина на ноември


Трима души са починали, а други 25 са ранени при произшествия в страната през миналото денонощие, демонстрират данните на Министерство на вътрешните работи, представени от БНР. 
От началото на ноември тежките  катастрофи в страната са общо 268, починалите са 23-ма, а ранените - 350. 
„ Войната по пътищата “ е лишила на живота на общо 446 души от началото на годината, ранените са 7355. 
В съпоставяне със същия интервал на 2021 година починалите в произшествия са с един повече, демонстрира справката на Министерство на вътрешните работи.
Продължават обаче всеобщите случаи на хванатите да карат след приложимост на алкохол и опиати. 
Рано сутринта в събота 18-годишно момиче от Брацигово подкарало колата на татко си по пътя сред Пазарджик и Пловдив. Тийнейджърката изгубила ръководство над „ Хонда “-та  и тя изхвърчала от платното, удряйки се в крайпътен знак и се преобърнала в  тревата. За шанс момичето се е отървало без контузии. Алкохолната проба на девойката обаче посочила солидните близо 1.6 промила алкохол.
Млад водач е в тежко положение след злополука малко преди среднощ на улица в Панагюрище.  Там младежът изгубил надзор над колата си „ Фиат “ и се блъснал в крайпътно дърво.  Сега той  е в болничното заведение в Панагюрище в тежко положение и с заплаха за живота.
Шест бързи производства са формирани против пияни водачи за времето от петък до днес в Пазарджик и района. По време на рутинни инспекции служителите на реда в региона засекли 47-годишен мъж от Велинград, 63-годишен от беловското село Момина Клисура, мъж на 27 години от село Драгиново, 39-годишен от Панагюрище и 50 годишен от септемврийското село Лозен. Те били зад кормилото на колите си след приложимост на алкохол, като пробите отчели централизация в рамките сред 1.4 и  и съвсем 3 промила. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР