Трима души са убити, а 11 - ранени, след стрелба

...
Трима души са убити, а 11 - ранени, след стрелба
Коментари Харесай

Кървава баня с убити и ранени във Филаделфия

Трима души са убити, а 11 - ранени, след пукотевица на оживена улица в американския град Филаделфия. " Четиринайсет души, по наши данни, са били улучени от патрони и приети в болница. Трима от тях - двама мъже и една жена - са умряли по-късно в болничното заведение от множеството получени огнестрелни рани ", сподели пред публицисти контрольор Ди Еф Пейс от полицията във Филаделфия.

Властите, пристигнали на място, " разпознали няколко стрелци, които разкрили огън по множеството " в региона на " Саут стрийт " - оживена улица във Филаделфия.

" Може да си визиите, че по " Саут стрийт " е имало стотици хора, както всеки уикенд, когато е била открита стрелбата ", сподели полицейският контрольор. Пейс добави, че служителите на реда стреляли по един от стрелците, само че не посочи дали той е бил улучен.

Засега няма задържани за стрелбата, оповестиха локални медии. На мястото на стрелбата са открити два револвера, а полицията ще изследва записите от камерите за видеонаблюдение на комерсиалните обекти в региона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР