Трима души са с опасност за живота след пътно-транспортни произшествия

...
Трима души са с опасност за живота след пътно-транспортни произшествия
Коментари Харесай

Мотоциклетист с опасност за живота след опит за изпреварване

Трима души са с заплаха за живота след пътно-транспортни катастрофи на територията на област Варна, оповестяват от пресцентъра на полицията във Вварна. В събота, на Автомагистрала „ Хемус ”, в региона на Девна, в посока гр. Шумен, е зародило ПТП с присъединяване на Л.А. „ Роувър ”. По време на придвижването си, лидерът на автомобила – И.И. (40 г.) от с. Кранево, губи надзор над МПС и се прекатурва на платното за придвижване.

Вследствие на ПТП 40-годишният мъж е потърпевш тежко, потърпевша е съществено и неговата спътница (42 година от с. Генерал Кантарджиево). Двамата са настаенни в Реанимацията на МНАЛ „ Св. Анна ” с заплаха за живота.
При различен пътен случай, зародил към обяд на 15 октомври, на пътя от Варна за ж.к. „ Виница ”, е потърпевш тежко лидер на мотоциклет „ Млагути ”.

31-годишният мъж подхваща маневра за изпреварване на Л.А. „ Дайхатсу ”, като по време на придвижването си, се блъска в предния калник на автомобила. Мотоциклетистът получава съчетана контузия и е настанен за лекуване с заплаха за живота. /barometar.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР