Трима души са потърсили медицинска помощ заради пожара в птицекомбината

...
Трима души са потърсили медицинска помощ заради пожара в птицекомбината
Коментари Харесай

Трима души са потърсили медицинска помощ заради пожара във Врачанско


Трима души са потърсили здравна помощ поради пожара в птицекомбината край врачанското с. Мраморен, съобщи БНР.

Той породи по обед в птицекомбината край селото. В гасенето на място участваха четири екипа на пожарната от Враца и Криводол и доброволци. Трима от тях погълнаха парещ въздух, само че не са потърпевши съществено. Прегледани са на място от медици, пристигнали с кола за спешна помощ.

Единият от потърпевшите, мъж на 22 години, бе превозен до незабавното поделение на врачанската болница, където след обширен обзор и проучвания бе освободен.

Въпреки че пожарът в птицекомбината бе овладян, огънят бързо обхвана площите в региона. Няколко километра на запад доближи до село Чирен, където възпламени 1 кубик дърва в двор на къща в покрайнините.

Огънят доближи и до огромна свинеферма край селото, само че там беше спрян от пожарникари. Десетки локални хора, проведени от кмета на Даян Дамянов, участваха в гасенето по целия периметър на пожара.

Към 17:30 ч. заваля дъжд в региона на село Мраморен, което постави завършек на напъните на огнеборците и локалните хора за преодоляване на пожара, траял повече от 5 часа.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР