Трима души са пострадали сериозно, след като били нападнати и

...
Трима души са пострадали сериозно, след като били нападнати и
Коментари Харесай

Пребиха с бухалки фенове на Левски в букмейкърски пункт в София

Трима души са потърпевши съществено, откакто били нападнати и пребити до момента в който гледали снощния футболен мач в заведение в столицата. Инцидентът е станал по време на мача " Левски " – " Хайдук " (Сплит), оповестява БНР.

Нападението е станало в заведение, намиращо се в букмейкърски пункт в столичният квартал " Младост ". Няколко последователи на футболен клуб " Левски " са гледали срещата сред обичания си тим и " Хайдук " (Сплит) по малкия екран. В този миг те са били нападнати от мъже, излезли от джип и лека кола. Нападателите са удряли хората с бухалки и железни тръби.

Трима от потърпевшите са в по-тежко положение, те са откарани в болница. След случая причинителите са избягали.

Полицията в София ги търси. Не се изключва нападението да е дело на последователите на различен столичен футболен клуб.

По-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че снощната среща сред двата футболни тима от шампионата на Лига-Европа е минала без случай.

Преди дуела са арестувани трима мъже, носили в себе си маски и железен бокс. Преди началото на второто полувреме е арестуван мъж във очевидно нетрезво положение и без документи за идентичност при опит да влезе в спортната зона.

Столичната дирекция на вътрешните работи предприе всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в София по отношение на мача, се показва в известие на Министерство на вътрешните работи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР