Трима души са арестувани заради нападение над управителя на хижа

...
Трима души са арестувани заради нападение над управителя на хижа
Коментари Харесай

Трима души са арестувани заради нападение над хижар

Трима души са задържани поради нахлуване над шефа на хижа Лескова, покрай Своге. Той е в " Пирогов " с мозъчно разтърсване. По думите му в неделя група пияни младежи изпочупили, ограбили хижата и го нападнали. Полицията е открила участниците в случая и някои са разпитани.

В неделния ден Даниел Младенов получава позвъняване от татко си, че 15 младежи на възраст сред 25 и 30 години, с четири високопроходими машини са се настанили край хижа Лескова и желаят да си вършат там частно празненство. Въпреки че били помолени да изоставен, те махнали загражденията и се самонастанили. Даниел потърсил подпомагане от полицията, само че му било отказано.

" Аз споделих, че с моята кола мога да кача служители на реда, само че в последна сметка поради изборния ден ми беше отказано с претекста, че нямат задоволително фрагменти. Заварих хора, които бяха очевидно пили. Помолих ги да изоставен, последва експанзия. Младите генерации, които се появяват са все по-агресивни и все по-неконтролируеми ", споделя Даниел Младенов.

Според Даниел, щом го видели младежите, го нападнали, а след побоя счупили прозорците и заграбили персонални движимости и имущество за близо 6000 лв.. Сега е в неврохирургията на " Пирогов " с пострадвания по тялото и черепно- мозъчна контузия.

Хижарят твърди, че нападателите са от Ботевград. Не ги познава персонално, само че ги е виждал в града. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че е почнала вътрешна инспекция по случая, а министър Демерджиев разяснява отхвърли на полицията да спомага на нападнатия хижар по този начин: " В момента се прави инспекция и доста скоро ще бъдете осведомени с резултатите ".

Заради нанесените вреди и опустошения, хижата не е годна за прилагане и към този момент не приема туристи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР