Трима души са арестувани заради инцидента с нападението над управителя

...
Трима души са арестувани заради инцидента с нападението над управителя
Коментари Харесай

МВР с подробности за побоя в хижа край Своге

Трима души са задържани поради случая с нападението над шефа на хижа покрай Своге.

От ОД Министерство на вътрешните работи София оповестиха, че са открити всички участници в случая. Някои от тях са викани и на разпити

По случая е формирано и досъдебно произвеждане.

Разследването продължава.

Хората, стопанисващи хижата, настояват, че са нападнати и бити от група мъже от Ботевград.

В изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " един от пострадалите доктор Даниел Младенов описа:

" В неделя към 15.30 часа получих позвъняване от татко ми, че има нахлуване в нашия частен парцел от към 20 индивида, които желаят да си вършат частно празненство, внасяйки огромни количества алкохол в деня на изборния ден, имайки поради, че това е неразрешено в подобен миг. Хижата е безусловно частна. Нашата земя е към 3,3 декара, като в последните две години, откогато сме я придобили, вършим подобрителни действия и ремонтираме. Единствено сме правили изключение за допускане на туристи по пътя Ком – Емине ".

От Министерство на вътрешните работи прецизираха пред " Хоризонт ", че причинителите са открити и с тях се работи. Сигналът за нападението е подаден в полицията към 15:00 часа следобяд в изборния ден. Става дума за нахлуване, побой и щета на имущество в постройката на хижата. В момента служители на реда от Своге и Ботевград работят по случая.

Според описа на притежателите на хижата – мъже с джипове от Ботевград са направили нападението. Те настояват, че полицията не е основала задоволително добра организация в първите часове след случая поради липса на екипи на Министерство на вътрешните работи в изборния ден.

" Тези хора ни пребиха, изпотрошиха прозорци и ограбиха движимо имущество на стойност сред 3000 и 5000 лв. и нанесоха вреди за съвсем толкоз ", сподели пред БНР нападнатият доктор Даниел Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР