Трима души са арестувани в Русе за хулигански прояви спрямо

...
Трима души са арестувани в Русе за хулигански прояви спрямо
Коментари Харесай

Закопчаха трима в Русе, обиждали полицаи и пуснали клип във фейсбук

Трима души са задържани в Русе за хулигански прояви по отношение на служители на реда, които били предавани онлайн в обществената мрежа Facebook, оповестиха от полицията.
Случаят е от 29 април тази година. Тогава в полицията постъпил сигнал, че автомобил е аварирал в региона на пътния възел сред интернационалния бул. "България " и улица "Изгрев " в Русе.
Пристигналите на място униформени чиновници открили водача на колата и негов брат. Полицаите подхванали нужните дейности за документиране на произшествието.
По време на култивиране на документите към 30 души, родственици и близки на водача, се събрали на място и се държали непочтено - отправяли груби и нецензурни реплики, обиждали и заплашвали служителите на реда, викали, предизвикали ги и им пречили да си изпълнят служебните отговорности.
Всичко това било излъчено онлайн в обществената мрежа Facebook, в профила на един от участниците. Наложило се на място да бъдат изпратени още два полицейски екипа.
По мотив на хулиганските прояви било формирано досъдебно произвеждане.
При следствието, осъществено под управлението на Районната прокуратура, били открити и задържани трима младежи - на 19, на 20 и на 23 години, които отправяли обиди и закани към чиновниците на Министерство на вътрешните работи. У тях били открити и наркотични субстанции, конфискувани им били и мобилните телефони, с които снимали незаконните си дейности.
Предстои на тримата да им бъдат повдигнати обвинявания. Работата на проверяващите по документирането на незаконната активност продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР