Трима души починаха от усложнения, причинени от разпространение на пневмония

...
Трима души починаха от усложнения, причинени от разпространение на пневмония
Коментари Харесай

Три жертви на пневмония с неизвестен засега произход в Аржентина


Трима души починаха от затруднения, породени от разпространяване на пневмония с незнаен източник в частна клиника в Тукуман, в северозападната част на Аржентина, съобщи Франс прес, като се базира на локалните управляващи, заяви Българска телеграфна агенция.

" Девет души, измежду които осем членове на личния състав на клиниката, бяха наранени от респираторната патология, а от понеделник насам жертвите й са три ", съобщи Луис Медина Руис, представител на локалните здравни управляващи.

" Сега се правят проби за определяне на произхода на заболяването, само че Ковид-19 грип, инфлуенца от вида А и Б или хантавирус, излъчен от гризачи, са към този момент отстранени като възможни хипотетични причинители на заболяването ", сподели Руис.

Третата жертва на болестта е била пациентка на 70 години, приета в болница в частната клиника за хирургическа интервенция, а останалите две жертви са членове на здравния личен състав. Според Руис пациентката може и да е донесла болестта в клиниката и да я е предала на личния състав.

Симптомите на заболяването са тежко респираторно положение с двустранна пневмония.

Засега се счита, че извършител на заболяването може да е вирусен сътрудник, само че не се изключват и екологични или токсични аргументи. Анализират се и водата и климатичните системи в клиниката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР