Трима души от футболния тим на Кьолн са дали положителни

...
Трима души от футболния тим на Кьолн са дали положителни
Коментари Харесай

Трима от "Кьолн" заразени с коронавирус, но тренировките продължават

Трима души от футболния отбор на " Кьолн " са дали позитивни резултати при тестване за ковид. Това оповестиха " козлите " на формалния си уебсайт.

Не се прецизира дали става дума за футболисти, треньори или чиновници. Става ясно, че те се усещат добре, нямат признаци и ще останат вкъщи за 14 дни, като ще бъдат подлагани от време на време на проби.

After testing positive for the #coronavirus, three people at #effzeh are now in quarantine. The group training can continue as planned. All infos https://t.co/gu4iqJrCNR
— 1. FC Cologne (@fckoeln_en) May 1, 2020

Това събитие няма да промени графика за тренировки на " Кьолн ". Тимът беше първият в Германия, който възобнови занимания на групи още на 5 април.

Преди дни всички в клуба бяха тествани за ковид, като тримата инфектирани са регистрирани оттогава. Притеснението е, че с времето позитивните проби може да стават повече.

В Германия са уверени, че могат да върнат футболните мачове по стадионите доникъде на май месец и по този метод Бундеслигата да се трансформира в първото европейско състезание, което се възобновява след прекъсването поради ковид.
Отложиха решението за Бундеслигата за 6 май Днес Меркел трябваше да беседва с министър председателите на 16-те провинции в Германия
" Мерките, които бяха предложени на всички клубове, се оказват доста ефикасни. Ясно беше, че няма по какъв начин да имаме напълно отрицателни резултати на тестванията, такива ще има и в други тимове. Но това са обособени проблеми, на които ще се търси самостоятелно решение. Общата картина е, че ограниченията работят и тренировките вървят обикновено. ", успокои изпълнителният шеф на " Кьолн " Хорст Хелд.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 588 33 69 287 Света 3 414 945 16 472 239 792 1 087 116 Заразени* Нови Починали България 1 588 33 69 Света 3 414 945 16 472 239 792
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР