Трима души бяха на косъм от смъртта в колата, която

...
Трима души бяха на косъм от смъртта в колата, която
Коментари Харесай

Оцелял от колата-факла на бул. "България" пред БЛИЦ: Мислех, че това е краят!

Трима души бяха на косъм от гибелта в колата, която изгоря изцяло нощес посред бул. „ България “, както заяви първо БЛИЦ. Баничарката се възпламени в придвижване на метри от бензиностанция и учебно заведение, само че случаят се размина без потърпевши и обгазени. Ето какво описа и един от оживелите:

„ Беше адско, колата пламна внезапно и за минути изгоря изцяло. Пътувахме с сътрудниците, когато внезапно хората от близките коли започнаха да ни махат и свиркат. Горели сме в придвижване, допускам дълго време, с цел да се виждат пламъците. Мислех, че са последните мигове от живота ми “, споделя едно от трите момчета, които извадиха шанс и останаха живи. " На този ден към този момент ще черпя, че се разминах със гибелта ", безапелационен бил и сътрудника му.

Автомобилът е с газова уредба, а близостта до бензиностанция и учебно заведение за минути изправи на нокти пожарникарите. Тримата мъже в колата са чиновници на столична компания и пътували към поръчка.

По информация на БЛИЦ те заредили с гориво на друга бензиностанция към километър преди тази, пред която по стичане на събитията избухнал огънят. Служители от нея незабавно се втурнали да оказват помощ на хората с каквото могат. Минути по-късно и с помощта на бързата интервенция на пожарната, пламъците били потушени, описват очевидци на случката.

Пожарната занапред ще обяснява какво е предизвикало пожара.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР