Трима депутати от торите са таксували данъкоплатците за венци за

...
Трима депутати от торите са таксували данъкоплатците за венци за
Коментари Харесай

Трима депутати от торите претендират за венци за Деня на възпоменанието за разходи

Трима депутати от торите са таксували данъкоплатците за венци за Деня на възпоменанието предходната година, може да се разкрие.

Бившият министър на науката Джордж Фрийман изиска £20 за разходи за цената на възпоменателен венец на 6 ноември 2023 година А депутатът от задната пейка Полин Латъм, народен представител от Среден Дербишър, изиска £18,50 за венец от макове, който съгласно нея е бил положен на военния мемориал на Дъфилд в нейния изборен регион.

„ Вярвам, че е толкоз значимо да продължим да си спомняме живота на смели мъже и дами, които са пожертвали живота си, с цел да се насладим на мира и свободата през днешния ден “, написа госпожа Latham в обява на уеб страницата си. „ Неделята на възпоменанието и Денят на примирието са решаващи благоприятни условия да подсигуряваме, че техните мемоари няма да бъдат забравени. “

Разходите на сътрудника от задната пейка Дънкан Бейкър също демонстрират иск за 20 английски лири за венец. Но той сподели пред вестника, че е било декларирано по простъпка и даде обещание да го изплати.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР