Трима членове на Изпълнителния комитет на БФС обжалват пред съда

...
Трима членове на Изпълнителния комитет на БФС обжалват пред съда
Коментари Харесай

Трима от БФС обжалват решение, за което са гласували

Трима членове на Изпълнителния комитет на БФС апелират пред съда решение, за което те самите са дали своят вот. Това съобщи адвокатът по спортно право Георги Градев. Градев е един от претендентите за началник на БФС на идния конгрес.

Решението, което се апелира е вписването на Михаил Касабов като краткотраен президент. Трима от членовете на Изпълкома са завели каузи в Софийския градски съд против това решение. Касабов е на мястото на подалия оставка. Според Градев Емил Костадинов, Румян Вълков и Димитър Георгиев са входирали каузи през предходната седмица.

„ Трима членове на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз апелират вписването на Михаил Касабов като президент, за което те самите гласоподаваха. Докато ние с Димитър Бербатов обикаляхме телевизионните студиа и обяснявахме във Facebook, че има риск някой сподвижник на бъдещия пандизчия Борислав Михайлов да апелира вписването на Михаил Касабов като президент на БФС, това към този момент е било факт, а ние с Димитър се оказахме прави! “, написа Градев.

Делата са заведени на 18 и 19 януари. Номерата им са 124/2023, 135/2023, 138/2023. Имената на съдиите са Петя Георгиева, есела Трайкова Живкова Офицерска и Нели Алексиева.

Според Градев по делото на Костадинов има предписание, с което делото е оставено без придвижване.

„ Така ориста на идния конгрес е в ръцете на три почтени дами – съдии в Софийски градски съд. Разчитаме на тяхната експертиза и морал. Нека да знаят, че обществото знае техните имена и ще следи за тяхната работа под лупа. А за жалбоподателите и Михайлов единствено съд и затвор. Никаква благосклонност! “, приключва Градев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР