Трима братя и сестри, чиято майка е била убита от

...
Трима братя и сестри, чиято майка е била убита от
Коментари Харесай

Трима братя и сестри, чиято майка е била убита от изнасилвач, се страхуват, че никоя жена няма да бъде в безопасност, ако той бъде освободен

Трима братя и сестри, чиято майка е била убита от наказан изнасилвач, бяха ужасени да научат, че демонът скоро може да бъде освободен от пандиза.

Когато Виктор Фарант беше наказан на пожизнен затвор през 1998 година за убийството на Гленда Хоскинс и опита за ликвидиране на друга жена, господин арбитър Бътърфийлд му сподели: „ Това ликвидиране беше толкоз извънредно и вие сте толкоз рисков, че във вашия случай присъда пожизнен затвор значи тъкмо това. Никога няма да бъдете освободен. ”

Но 26 години по-късно, децата на Гленда Дейвид, Кейти и Иън – които са били на 13, 15 и 21 години, когато тя е била убита – са унищожени от вести от офицер за връзка с жертвите че Фарант може да бъде освободен от съображения за съчувствие, защото има рак в терминален етап.

Те са чули среща, с цел да обсъдят освобождението, тъй че да може да се грижи за него отвън пандиза, следва на 10 април. Разяреното семейство в този момент приканват за смяна в закона, с цел да се предотврати предварителното освобождение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР