Трима бойци от частната руска военна компания Вагнер се заканиха,

...
Трима бойци от частната руска военна компания Вагнер се заканиха,
Коментари Харесай

От Вагнер заплашиха руски депутат с изнасилване

" Трима бойци от частната съветска военна компания " Вагнер " се заканиха, че ще изнасилят депутата в Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) Виктор Соболев ", съобщи украинското издание УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10482
" Във видеообръщение, изпълнено с нецензурни изрази и анатомични детайлности, наемниците заплашиха законодателя със полова кавга. Те обявиха, че парламентаристът е педераст и се заканиха да го изнасилят ", добави медията.

" В края на видеото Соболев е свикан да посети региона на източния украински град Бахмут и да се запознае с оперативната конюнктура. Там " Вагнер " губи позиции под ударите на силите на Киев ", добави УНИАН.

" Гневът на наемниците бе провокиран от изявление на депутата от Комунистическата партия на Руската федерация. Председателят на парламентарната комисия по защита предложи кадровите военни, които изоставен редиците на въоръжените сили на Русия, с цел да се причислят към частната войска, да бъдат вкарвани зад решетките с оптимален период 15 години ", уточни още изданието.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР