Трима българи бедстват в Англия, след като останаха без подслон

...
Трима българи бедстват в Англия, след като останаха без подслон
Коментари Харесай

Българи бедстват в Англия, 2 седмици спят на открито

Трима българи бедстват в Англия, откакто останаха без заслон и пари, с цел да се приберат в родината си.

За това сигнализира кюстендилецът Стефан Лазаров, който започва акция в помощ на момчетата.

Румен Стоянов, Мойсей Борисов и Пламен Руменов се намират сега в град Манчестър, оповестява " Монитор ".

„ От две седмици момчетата спят навън на пазара „ Лонгинг уебсайт “ в Манчестър. Обръщам се с молба към всички хора, които са пръснати по света. Нека създадем по този начин, че тези момчета да се приберат в родния си град. Вече съм се свързал и с посолството, уповавам се напълно скоро да бъде оказана помощ на тези бедстващи кюстендилци “, разяснява още Лазаров.

Румен, Мойсей и Пламен отпътуват за Англия преди 3 месеца. Те са от ромския квартал „ Изток “ в Кюстендил. Момчетата решили по почтен път да изкарват прехраната си, до момента в който не попадат в капан. Там работят в една фабрика, която най-после не им заплаща и ги оставя без заслон и пари на улицата. „ Момчетата не са отпътували с някаква частна компания, а посредством познати. Първоначално са имали заслон, работодателят си приспаднал заплатата от първия месец за пътни. Обещал на третия, че ще им заплати, само че вместо това им споделил да изоставен. Все още нямаме информация коя е компанията, към която са работили. В момента най-важно е да ги върнем в България “, разгласи още Лазаров.

Единият от мъжете е в доста тежко здравословно положение. Болен е от диабет и получава непрекъснато припадъци.

„ Ако час по-скоро не върнем тези хора в нашата страна рискуваме, по-късно да събираме пари, с цел да транспортираме телата им “, сподели още Стефан Лазаров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР