Трима арестувани за трафик на мигранти, един от тях –

...
Трима арестувани за трафик на мигранти, един от тях –
Коментари Харесай

Каналджии в ареста и намерена дрога след акцията вчера в София

Трима задържани за трафик на мигранти, един от тях – с опиати в колата: това е равносметката... след вчерашната полицейска акция в София.

Мигрантите, измежду които и шест деца, са тръгнали от Турция, а задачата им е била да стигнат до Австрия, научи бТВ от свои източници.

Истински екшън се разиграва нощес в столичния квартал „ Надежда “, откакто полицията стопира три коли с мигранти. Един от трафикантите бяга от полицията, само че е арестуван.

Мигрантите са от Иран и Ирак, някои от тях са непознати за управляващите, други към този момент са регистрирани в Агенцията за бежанците.

От ведомството обявиха, че нямат информация за случая. Днес цялата група беше разпитана в столичното 9 районно управление (на МВР).

Научихме, че мигрантите са влезнали през българо-турската граница като са минали през оградата със стълба. За да стигнат до Западна Европа са платили на трафикантите по над 2000 хиляди евро на човек. Разследващите ревизират какъв е бил маршрутът на групата и дали става въпрос за сериозен канал за трафик на хора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР