Трикратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен отправи поредната

...
Трикратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен отправи поредната
Коментари Харесай

Макс Верстапен: Обичам Лас Вегас, но емоцията и страстта тук не са като на някои традиционни писти

Трикратният международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен насочи следващата си доза рецензии към идното Гран при на Лас Вегас, което се готви да направи своя победоносен дебют в неделя рано сутринта българско време.

Нидерландецът е на мнение, че на конкуренцията в Съединени американски щати ѝ липсват " страстта и пристрастеността ", която носят част от другите писти, и също така ситуацията прави по този начин, че надпреварата да наподобява като " развлекателно събитие ".

" Разбира се, че разбирам почитателите. Те имат потребност да вършат нещо към пистата. Но мисля, че е по-важно в действителност да ги накараш да схванат какво вършим ние в този спорт. Повечето от тях просто идват да си създадат ваучър, да пият, да се забавляват. Мога да върша това на всички места по света, да отида в Ибиса. Те в действителност не схващат какво вършим ние тук ", разяснява Верстапен.

" За мен, когато бях малко дете, всичко беше обвързвано с страстта от спорта, в него се влюбих, а не в шоуто. Като същински играч шоуто не би трябвало да има значение. Когато отидеш на " Спа ", на други такива места, има доста страст и пристрастеност и за мен е необикновено да видя почитателите там. Когато се кача в болида там, се зареждам още повече и ми харесва да карам пред тази аудитория. Обичам Вегас, обичам да изляза и да изпия няколко напитки, да хапвам хубава храна. Но страстта, пристрастеността не е тук като някои обичайни писти ", добави водачът на Ред Бул.

Откакто дойде в Лас Вегас, Макс Верстапен изрази неколкократно недоволството си по отношение на рекламиране най-много на шоубизнеса към надпреварата и подсети, че той е на първо място спортен водач.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР